FÖNSTER IDEAL 7000 CLASSIC-LINE

System IDEAL 7000 är ett nytt förslag tillägnad för energibesparande konstruktioner.I detta system, tack vare expansionen hack axeln, är det möjligt att använda energieffektiva glas med en bredd av 59 mm, vilket gör det möjligt att skapa fönster med mycket låg värmegenomgångs. Liksom alla serie av profiler, systemet Ideal 7000 NYA har ett flertal designvarianter, kompatibiliteten mellan sektionerna - särskilt med den dyrare systemet Ideal 8000, framför allt frihet att välja den optimala lösningen.

De anses vara av klassisk design bland andra system. Eleganta profiler av Ideal 7000 Classic Line har en uttalad klassisk linje och mjuka konturer. På grund av bredden på monteringsdelen på 85 mm uppfyller de alla krav på byggprojekt där stora fönsterkonstruktioner med högre motståndsförhållande krävs. System Ideal 7000 Classic Line har en 6-kammarprofil för att säkerställa ett anständigt prestandavärde av motståndsförhållandet av värmeöverföringen.Synergi serien IDEAL 7000 är exempel på hur man kan synergiskt använda profilers egenskaper och kompositioner av fönster för att skapa fönster som utmärker sig med låg värmegenomtränglighet. Det är även möjligt att i denna serie använda sig av ett varmare fönsterpaket med bredd up till 51 mm, vilket garanterar de bästa termiska parametrar för fönster. Denna system ger möjlighet att koppla ramar med andra fönster i denna serie som är 85 mm djupa. Det är ett system med en yttre tätning, vilket ger en energibesparande möjlighet till denna typ av fönster utan att använda sig av adapters.

Profil

Modernt sex-kammarsystem Aluplast med bredd på 85 mm

Solida väggar garanterar större fönstrens stabilitet och hållbarhet, samt ökat skydd mot ljud och temperaturförändringar

Profilens armering tillverkad av galvaniserat stål, med lämplig geometri och tjocklek (minst 1,5 mm), ger styvhet, korrekt funktion och fönstrens dimensionsstabilitet

Ruta

Glasningsenhet med värmegenomgångskoefficient Ug=0,5W/m²K, Termofloat 4mm | 18 Argon | Float 4mm | 18 Argon | Termofloat 4mm

Beslag

Rikt inredda beslag Winkhaus säkerställer fönstertäthet, med inbrottsspärr och mikroventilation som standard, valfritt lås för felaktig handtagsläge som förhindrar att fönsterbågen faller av gångjärn, tipplås som förhindrar stängning av halvöppen fönsterbåge vid draget.

Tätningar

TPE (termoplastisk elastomer) och EPDM (eten-propen-dien-monomerer) med hög motståndskraft mot atmosfäriska faktorer som fuktighet, vattenånga, UV-strålning och temperaturförändringar. De finns tillgängliga i två färger (svart och grå), som beror på valet av fönsterfärg. En tätningslist som fyller beslagsspår i bottenramen, vars tillämpning hjälper att bibehålla renhet.

Värmeöverföringskoefficient för referensfönstret (bredd 1230mm, höjd 1480mm)

Uw = 1,3W/m2K

Ljudisoleringskoefficient för referensfönstret

Rw (dB) = 34 (-1, -5)

Dessutom

Möjlighet att tillämpa en varm ram, som begränsar fenomenet av daggbildning på glasrutan och möjliggör energibesparing. Tillgängliga färger: ljusgrå, mörkgrå, vit, svart, brun, mörkbrun.