Hem
Hem
Fakta
Referenser
Priser
Offert?
Köpvillkor
Vanliga frågor
Om oss
När … borta
Andra produkter
Arkitekter
Fakta
Referenser
Priser
Offert?
Köpvillkor
Vanliga frågor
Om oss
När … borta
Arkitekter
Kristoffer husarkitekt, Anna inredningsarkitekt. Tillsammans driver vi ett arkitektkontor sedan 1989 och har utökad verksamheten med fönster år 2007 och nu vill vi bygga / bygga om hus.
Klicka här då kommer ni till var arkitekt hemsida
Klickahär då kommer ni till vara byggen

 
   
Mattias - fönster montage + snickeri + finish.
Himla duktigt och trevlig kille.

Klicka här för att se några av hans arbeten.

 
   
arbetslag Tomas + Tomas - bygger hus
från grunden till nyckelfärdiga hus.
Utbildning - fem år byggnadsgymnasium båda två .
Första Tomas följde sin Papa snickare på diverse byggen som barn.

Klicka här för att se några av hans arbeten.
   
Finsnickare Tomas tillvärkar möbler, egen produktion.
Klicka här för att se hans arbete
   
Wojciech och Kornel - Badrums specialister med behörighet
Klicka här för att se hans arbete
   
Arbetsledare Karl - kakelläggare
Klicka här för att se
hans arbete
   
Bogdan - stenhogare, konstner
Klicka här för att se
hans arbete
   

Arbetsledare Wojtek. fönster montage + snickeri + finish.
   
Andreas, auktoriserad elektriker.
 
   
Snickare David
Under uppbyggnad
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LÅGT PRIS - För att klippa av alla kostnader och kunna garantera Sveriges lägstapris underhållsfia (KOMPOSIT - PVC) fönster och samtidigt offerera best kvalité jobbar vi hemifrån. Vara underhållsfia (KOMPOSIT - PVC) fönster står inte skyddade i montrar men är monterade i fasaden. Vi driver företaget med extremt låga kostnader. Verksamheten driver vi från vart hus i Huddinge nästan på gränsen med Stockholm. Det är ett familjeföretag, inga anställda.
Inga omlastningar - underhållsfia (KOMPOSIT - PVC) fönster körs direkt från fabriken till ditt hus, inga butiker, inga mellanhänder, ingen omlastning. underhållsfia (KOMPOSIT - PVC) fönster kan ses monterade i ett hus på Rotnäsvägen 94 i Huddinge.

Ni får bland annat se skillnaden mellan ett år och åtta år gamla fönster monterade i söderfasaden. Hittills har ingen gissat vilken som är äldst för att det inte syns någon skillnad. Fast det finns en sak som avslöjar de "gamla"  fönster, kom och kolla.

Underhållsfia (KOMPOSIT - PVC) fönster vilka vi säljer mest av, kan du också se på producentens hemsida www.aluplast.de
LÅGT PRIS –
är inte bevis på dåligt produkt men önskan att erövra marknaden och känna på mängden och inte stycken. 

Vår största säljare är underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) kvalités fönster. UNDERHÅLLSFRIA (KOMPOSIT - PVC) – fönster har extremt stor motståndskraft mot väder och vind och har motsvarande låga underhållskostnader. Allt fler fastighetsägare som har tröttnat på dyrbart underhåll av fönster byter till UNDERHÅLLSFRIA (KOMPOSIT - PVC) fönster. De nya UNDERHÅLLSFRIA (KOMPOSIT - PVC) – fönster kräver minimalt underhåll. I praktiken innebär det att beslagen skall rengöras och smörjas med jämna mellanrum.

Beståndsdelar till underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster tillverkas i tyska fabriker och monteras i Polen eller Baltikum. Oss vetande finns det inte en ända fabrik som producerar eller monterar underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster i Sverige.  

En av vara kunder som beställde fönster, demontering av gamla fönster, montering av nya fönster, bearbetning på in och utsidan, var så nöjda med vår service att de själva har föreslagit att vi kan presentera de som referens. Nedan deras uppgifter.
Ida och Tomas Thorell Ida_thorell@hotmail.com Tröskverksvägen 59, 125 34 Älvsjö (Stockholm) Ida 070-4943952, Tomas 0709 586818.

Nöjda kunder efterfrågar andra underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) produkter. Idéerna har vi hittat i Europa, här presenterar vi bilderna från Frankrike klicka här .Underhållsfria staket, grindar klicka här Underhållsfria fasader klicka på länken nedan http://www.profile.vox.pl/en/kategoria/3/pokrycia_elewacyjne/39/index.xhtml

Våra underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster efter dina mått
I Tyska ALUPLAST sortiment finns

- Vanliga fönster, en luft, två luft osv. utåt eller inåtgående, fasta. Utåtgående ca. 60% dyrare än inåtgående.
- Balkongdörrar, altandörrar, ytterdörrar, utåt och inåtgående. Dubbeldörrar med fasta eller ”rörliga” mittstolpar, med bröstning (tätskiva) på valbar höjd. Inåtgående har vädringsfunktion = dreh-kip = till-tipp enbart på inåtgående. Låg eller hög tröskel
- Skjutdörrar eller skjutfönster med vädringsfunktion = dreh-kip = till-tipp. Kostar ca 80% mer än inåtgående
- Vikparter, vikdörrar fungerar som dragspel. Kostar ca 180% mer än inåtgående
- Vridfönster, H-fönster. Kostar ca 80% mer än inåtgående.
- Runda fönster, fasta min. diameter 680mm och öppningsbara min. diameter 780mm
- Alla tänkbara former på fönster, med de vinklar Ni önskar.
- Alla ovan nämnda fönster / dörr partier med 2 glas U-1,0 eller 3 glas U-0,6
- Spröjs finns tre olika modeller och flera olika tjocklekar se sidan här sidan 19 av 32 http://www.zodiak.se/02_FAKTA/_00_FRAGOR_TILL_KUNDEN.pdf
- Rullgardiner - invändiga och externa,
- Persienner,
- Myggnät - öppningsbara, fasta eller neddragbara,
- Fönsterbleck (plåtar med vattenavvisande avslutningar i samma material som fönster), fönsterbänkar invändiga, markiser,
- Handtag med broms, med barnsäker knapp, med lås i handtaget.
- Springventiler.
- Takfönster.
- Fönsterluckor.

Beställning - klicka här och hämta blanketten som .doc dokument
eller klicka här och hämta blanketten som .pdf dokument

RAMAR och KARMAR ALUPLAST komposit material bestyckad med stålrår som fungerar som förstärkningar. ALUPLAST är den största tillverkare av underhållsfria (komposit - PVC) profiler i Europa

BESLAG
– gångjärn, handtag - Vi jobbar med WINKHAUS en av de bästa beslagen på den europeiska marknaden.

GLAS -
Vi jobbar med SAINT GOBAIN  en av två glaskoncerner i Europa den andra heter PILKINGTON, vi jobbar också med Tyska SANCO.

TILLVERKNING
- RAMAR, KARMAR beskärs av en tysk automatiserad datastyrd robot som sätter ihop de med BESLAG och GLAS

En del av snickare talar illa om underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster / fönsterdörrar – varför ? En av kunderna har informerat oss att hans snickare pratar illa om underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster / fönsterdörrar. Den enda slutsatsen vi kommer fram till är att snickarna har alltid monterat fönster på ett sätt och vägrar göra det på något annat - utan karmskruvar. Snickarna vågar inte erkänna det och "sågar" underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster / fönsterdörrar som dåligt val. Det fins monterings anvisning på var hemsida (under Fakta) som förklarar steg för steg hur man gör.

Billiga underhållsfia (KOMPOSIT - PVC) fönster betyder inte att det är dåliga fönster. En av våra "konkurrenter" levererar fönster från samma fabrik som oss, deras priser är ca. 50% högre och de säljer ca 10-11 gånger mer än oss. Den enda slutsatsen vi kan dra här är att folk tror att man får bättre produkt om man betalar mer.

Den enda skillnaden, egentligen, är att olika leverantörer har olika priser och har olika vinstkrav.
Vi säljer samma underhållsfia
(KOMPOSIT - PVC) fönster men vi garanterar Sveriges lägsta priser.

Viktigt information om vara UNDERHÅLLSFRIA (KOMPOSIT - PVC) FÖNSTER hittar du HÄR

Vi specialtillverkar underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster efter dina mått t.ex. 1777 mm x 1444 mm utan några som helst förhöjda kostnader till ett garanterat Sveriges lägsta pris.

Under Priser har vi sammanställt underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster priserna, en slags fönster PRICERUNNER av en del försäljare på marknaden. Vi jämför våra priser med våra billigaste och de populäraste konkurrenter på den svenska marknaden. Jämförelse av fönster gjordes år 2007, men förhållande är väl det samma även idag fast priserna stämmer inte längre. Underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster är egentligen det samma hos alla leverantörer. Kvalitetsmässigt är det samma underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster oberoende märket, Aluplast, Veka, Rehau, Salamander osv. Alla karmar och ramar kommer ändå från Tyskland.

Vår affärsidé är underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster i högsta standard för lägsta pris. IKEA-s affärsidé vill vi ha som vår affärsidé. "IKEA-s möbler i alla svenska hem, zodiak underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) FÖNSTER i alla svenska hem”

Garantier allment

Det finns försäljare som lämnar 30 år garantier på underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster att karm & fönsterbåge kommer inte att gulna, även om det inte finns någon av tillverkarna som lämnar sådana garanter. Ni kan kontrollera genom att e-posta eller ringa tillverkarna. Varför gör man det?

Kanske för att det finns fönster som monterades redan 1982 hos HSB i Malmö och fastighets skötare bekräftar att de inte har gulnat och det är tillräckligt garanti?

Det finns företag som lämnar 20 år garantier på underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönsters glasspaket, även om det inte finns någon av tillverkarna som lämnar sådana garanter. Ni kan kontrollera genom att e-posta eller ringa. Varför gör man det?

Kanske för att när man ringer glastillverkare får man ta reda att de lämnar 5 år garanti även om av erfarenhet vet de att ett sådant glasspaket klarar mer än 20 eller 25 år.

Samma sak gäller alla andra påhittade garanter. Vi på ZODIAK anser att det är oseriöst att självmant lämna längre garanter än de garanter som lämnas av tillverkarna.

Våra garantier

- oförändrad färg på vita snickerier - ALUPLAST fabriks garanti 10 år
- svetsar mellan KOMPOSIT - PVC karmar/ramar - ALUPLAST fabriks garanti 10 år
- funktionalitet av beslagen WINKHAUS - med förutsättning att konservering görs minst en gång
  om året  – beslag fabriks garanti 5 år
- täthet av glaspaket  – glas fabriks garanti 5 år

Vår underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönsterfabrik har ISO 9001 och följer EU regler det inbegriper garantier

I Europa är våra underhållsfria (KOMPOSIT - PVC) fönster det självklara valet. På tio år har Europa fönstermarknaden ökat mer än 75 % och 90 % av utbytesmarknaden i Storbritannien utgörs numera av våra fönster.


Vi försöker leva upp till det papperslösa samhället och undviker all slags
pappershantering. Inga broschyrer, inga kataloger. Allt finns på internet.
Därför förväntar vi oss att förfråga om offerten all material skickas på internet
via e-post adress zodiak@zodiak.se
Vi gör ändå undantag för de kunder som vill hellre skicka sina förfrågningar
på FAX eller på POSTEN
. Faxa på 08 718 26 61 eller posta till ZODIAK Arkitekter AB, 141 42 Huddinge, Rotnäsvägen 94.

Det fins en del att tänka på innan beställningen - spröjs, springventiler, rullgardiner invändiga och externa, persienner, myggnät öppningsbara och fasta, fönsterbleck, fönsterbenkar, markiser, handtag med broms, med barnsäker knapp, med lås i handtaget, osv mer information klicka här (pdf)

Vi är väldigt nöjda med våra "plast fönster" som monterades 2002 i huset på Rotnäsvägen 94 i Huddinge. Ingen hittills har pekat ut den äldste som sitter nästan bredvid den som monterades i fjol. Sedan nöjda "gamla" kunder frågar om andra underhållsfria produkter tänker vi addera de sedan efter. vi börjar med underhållsfria staket, grindar klicka här

Skruvar, lågt expanderandeskum för drevning kan införskaffas bl.a. på
www.hornbach.se
www.bauhaus.se
www.byggmax.se
www.jula.se
www.byggole.se
www.beijerbygg.se
www.optimera.se
www.XL-Bygg.se

www.interpares.se

www.k-rauta.se
www.fredells.com

Vakuumlyftare kan införskaffas bl.a. på
www.biltema.se

www.jula.se

 

 

 

ZODIAK BYGGER - BYGGER OM - RENOVERAR
och förstås monterar fönster

z o d i a k @ z o d i a k . s e
z o d i a k @ z o d i a k . s e