Hem
Hem
Fakta
Referenser
Priser
Beställ
Köpvillkor
Vanliga frågor
Om oss
När … borta
Andra produkter
Arkitekter
Fakta
Referenser
Priser
Beställ
Köpvillkor
Vanliga frågor
Om oss
När … borta
Arkitekter

FAKTA - ARKITEKTUR

Dagens UNDERHÅLLSFRIA komposit PVC fönster är stilrena och kan fås i vilken form och färg som helst. Det som inte går att göra på automatiserade robotar som våra PVC fönster monteras av, kan göras för hand. UNDERHÅLLSFRIA komposit PVC fönster producenter är med rätta stolta över sina produkter. Det är produkter med högklassiga egenskaper som under årens lopp successivt anpassats till den skandinaviska och svenska arkitekturen. Den som inte sett ett UNDERHÅLLSFRIA komposit PVC fönster på länge kommer att bli förvånad.

Producenterna av PVC fönsterprofiler är stora internationella företag med rejäla utvecklingsresurser och ett brett sortiment. Det gör att det finns profiler för i stort sett alla arkitektoniska önskemål och tekniska krav.

Man behöver inte oroa sig för hur ett UNDERHÅLLSFRIA komposit PVC fönster åldras, för det åldras i stort sett inte alls utan kommer alltid att se ut som det gjorde när det monterades.

Formen hos ett UNDERHÅLLSFRIA komposit PVC fönster kan varieras i det oändliga. Alla producenter av UNDERHÅLLSFRIA komposit PVC fönster har flexibel produktion och kan i de flesta fall tillmötesgå arkitektens önskemål.

Naturligtvis är post och spröjs designattribut som finns hos samtliga tillverkare. De flesta PVC fönster levereras vita men för den som vill finns det en stor mängd kulörer eller trälika belägringar att välja bland.

z o d i a k @ z o d i a k . s e