Hem
Hem
Fakta
Referenser
Priser
Beställ
Köpvillkor
Vanliga frågor
Om oss
När … borta
Andra produkter
Arkitekter
Fakta
Referenser
Priser
Beställ
Köpvillkor
Vanliga frågor
Om oss
När … borta
Arkitekter

FAKTA - TRENDEN TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK!                                                                                       *

Varje dag väljer fler och fler att byta till UNDERHÅLLSFRIA komposit PVC fönster.

Ett fönster ska skapa in ljus och stänga ute kyla ,ge möjlighet att vara i kontakt med omvärlden och samtidigt skydda mot regn och snö.
Det skall vara barnsäkert och inbrottssäkert. Passa husets arkitektur och hålla länge, vara praktiskt att tvätta kräva ett minimum av underhåll och påverka miljön så lite som möjligt. Allt detta gör ett UNDERHÅLLSFRIA komposit PVC fönster !

Fönster som har karm och båge av styva metallförstärkta UNDERHÅLLSFRIA PVC fönster profiler tar inte åt sig vatten, påverkas inte av väder och vind och behöver aldrig målas. De är vackra, stilrena, miljövänliga och säkra.

Tyvärr är det få som känner till UNDERHÅLLSFRIA komposit PVC fönster och deras egenskaper. Det visar en temo-undersökning som gjordes i juni 2004 och därför har man utarbetat ett material som skall beskriva fakta om UNDERHÅLLSFRIA komposit PVC fönster.

Det här materialet är ett led i den informationen. Innehållet är faktagranskat av Hydro Polymers och UNDERHÅLLSFRIA PVC Forum.

z o d i a k @ z o d i a k . s e